Samenwerking en aanmelding

Equivitae werkt waar mogelijk samen met andere organisaties en bedrijven. Dankzij die samenwerking krijgen cliënten de juiste hulp op maat. Therapie en coaching met paarden combineert men vaak met andere vormen van hulpverlening maar kan ook op zichzelf staan afhankelijk van de vraag en de behoefte van de cliënt.

Voor cliënten: bent u tijdelijk  vastgelopen en wilt u graag gebruik maken van een professionele dierondersteunende therapie of coaching (zie in menu: individueel) dan biedt Equivitae hulp. Een kennismaking is altijd kosteloos.

Voor verwijzers: hebt u cliënten die baat hebben bij dierondersteunende, nonverbale, ervaringsgerichte therapie of coaching dan biedt Equivitae aanvullende hulp. 

Voor groepen: zie in menu: workshops

Contra-indicatie
Equivitae behandelt geen PTSS en biedt geen hulp bij ernstige verslavingsproblematiek en bij psychotische stoornissen . Bij twijfel zal altijd in overleg met cliënt doorverwijzen worden naar de reguliere zorg. 
 

Equivitae werkt ondermeer samen met:

Elan Barneveld - praktijk voor welzijn, maatschappelijk werk en therapie. www.elanbarneveld.nl

Deva Vasuda - praktijk voor individuele systemische coaching. www.devavasuda.nl

Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge - encaustic art en kunstzinnige coaching. www.devrijevlinder.nl

Jolan Roose - praktijk voor haptotherapie en lichaamsgerichte psychologie en scholing zorgprofessionals. www.2thepoint.life en www.leefjeleven.net

Leonieke Scheepsma - praktijk voor psychosociale hulpverlening, rouw- en verliesbegeleiding en systeemtherapie. www.hartgericht.nl

 

 

 

 

 

therapie met paarden en systemische paardencoaching en paardencoaching

dierondersteunende therapie